fbpx
Za pomoč pri nakupu nas pokličite na 069/607-268

Selected:

Paket Smooth Mini

28.70 23.00

Paket Smooth Mini

Poppers paket mini

vsebuje Poppers Fist – deep formula (24ml), Poppers Rush PWD (9ml) in Lubrikanta Pjur MAN na osnovi silikona (30ml).

28.70 23.00

11.90

Poppers Fist - deep formula (24ml)

To je to kar iščete! Poppers Fist - deep formula je zelo močan in edinstven za fist izkušnje, s katerimi boste doživeli nepozabne spolne višine. Z aromo boste dosegli še več še globlje.

Na zalogi

7.90

Poppers Rush PWD (9ml)

Poppers Rush, PWD aroma številka 1 med vsemi aromami imenovanimi tu poppers. Sprošča mišice po celem telesu, vključno z vaginalnimi v analni, kar olajša penetracijo pri spolnem odnosu in dosegu vrhunca. Doživite nepozabno spolno izkušnjo! Ta aroma izredno povečuje spolno poželenje tako pri moškem kot pri ženskah.
  • Vsebina: 9ml
8.29

Lubrikant Pjur Man-Basic (30ml)

Lubrikant Pjur man je zelo učinkovito silikonsko mazivo. Samo nekaj kapljic tega maziva bo zagotovilo največje zadovoljstvo, da bo raven vlage in drsnosti natanko kot si želite. Za čutnejše in blaženo doživetje pa združite z poppers aromo Blue Boy in vaši občutki bodo polni.

Ni na zalogi

Poppers paket mini

Poppers Fist in Rush sta odlična sprostitvena preparata oz. pripomočka, ki vam bosta omogočila lažje doseganje seksualnih ciljev oz. želja. V kombinaciji z Lubrikantom Pjur Man, ki zagotavlja prijeten, dolgotrajen drsni občutek, obenem pa postane vaša koža gladka in svilnato mehka bo vaše podoživljanje presenetljivo gladko. PJUR MAN je super koncentriran, nikoli ne postane lepljiv ali se posuši.

Uporaba in učinki – preberi več 

Zapri Menu
×

Košarica