Načini dostave za Slovenijo

HITRO SMS NAROČILO
 
Hitro SMS naročilo, katero mora vsebovati naslednje podatke:
 
– ime artikla
– količino
– naslov
– način dostave
 
Pošljete na telefonsko številko 069/607-268 in vaše naročilo bo sprovedeno v najkrašem možnem času oz. odvisno od Vaše želje dostave.
 
 
POPPERS DOSTAVA TAKOJ
 
Mnenje vas strank je na prvem, zato vam na podlagi dobre prakse ponujamo poppers dostavo takoj, ki obsega območje Kranja in Ljubljane z ožjo okolico. Za dostavo poppers erotičnih arom je potrebno predhodno naročilo na telefon 069/607-268 ali s SMS sporočilom, kateri mora vsebovati naslednje podatke: artikle, količino, naslov, način dostave oz. opravite nakup na naši spletni strani in izberete poppers dostavo takoj za katero so potrebni izpolnjeni naslednji pogoji:
 
– minimalno naročilo je 30€ oz. 3 velike flaške + 3€ dostava takoj
 
Dostava bo opravljena še isti dan med 18.00 in 22.00 uro oz. po dogovoru.
 

STANDARDNA POŠTA – POŠTA SLOVENIJE – SLEDENJE POŠILJKE

Standardna priporočena pošiljka je poštna storitev pri kateri se pošiljko vroči osebno naslovniku oz. v kolikor vas ni na naslovu pusti pismonoša sporočilo o prispeli pošiljki in se naročilo prevzame na poštni enoti.

  • Priporočena pošiljka 3€ +1,22€ za plačilo PP02 ( provizija Pošte Slovenije za prenos gotovine na TRR )

POŠTNO LEŽEČE – POŠTA SLOVENIJE – SLEDENJE POŠILJKE

PO ODDAJI NAROČILA ODGOVORITE NA POTRDITVENI EMAIL S PRIPISOM  POŠTNO LEŽEČE

Standardna priporočena pošiljka je poštna storitev pri kateri se pošiljko vroči osebno naslovniku na poštni enoti.

  • Poštno ležeče z odkupnino 3,50€ +1,22€ za plačilo PP02 ( provizija Pošte Slovenije za prenos gotovine na TRR )

Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na vse poslovalnice Pošte Slovenije. Prejemnik si izbere katerokoli slovensko poslovalnico. Namesto naslova (ulica, cesta in hišna številka) se na pošiljko izpiše Poštno ležeče. Tako kot pri pošiljanju na dom, je čas potovanja pošiljke do 3 dni (ponavadi 1 dan).  Prejemnik pošiljke tako na dom ne dobi NOBENEGA obvestila o čakajoči pošiljki. Točen dan odpošiljanja pošiljke stranka prejme po elektronski pošti oz. po SMS sporočilu.

Primer naslova:
Janez Novak
Poštno ležeče
1103 Ljubljana

Pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 15 dni. 

Pri plačilu po predračunu je poštnina  brezplačna in se avtomatično obračuna.

Če naročila niste prejeli najkasneje v roku 3 delovnih dni od oddaje in potrditve naročila, vas naprošamo, da nas kontaktirajte in s pomočjo sprejemne številke paketa bomo izsledili trenutno lokacijo vašega naročila ter omogočili prevzem.

SLEDENJE POŠILJKE 

Takoj ko je vaša pošiljka odpremljena prejmete email s sledilno pošiljko in lahko kadarkoli preverite kje se vaš paket nahaja in kdaj bo na dostavi. Preveri na povezavi.

HITRA IN 100% DISKRETNOST PRI DOSTAVI

Pakete odpremljamo v diskretni embalaži iz našega skladišča tako, da je anonimnost zagotovljena. Na paketu je razvidno samo naslov kupca in pošiljatelja ( naslov podjetja :: Efekt shop, s.p.) in je odpremljeno v roku 48 ur od potrditve naročila ( za Slovenijo) oz. od prejema bančnega nakazila.

Vsi paketi so odposlani kot priporočena pošta. To zagotavlja dostavo samo na vaše ime ter sledenje paketa med dostavo. Izguba paketa ni možna.

Prosimo, pravilno in v celoti vpišite svoje podatke. Prosimo vas, da dvakrat preverite, preden pošljete naročilo , saj nam to pomaga pri hitri dostavi. Vnesite vaše polno ime, naslov ter telefonsko številko, ki jo potrebuje kurirska služba za dostavo paketa. Spletna trgovina jamči, da osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam ( zakon o varstvu potrošnikov )

Naročanje je možno samo za odrasle , starejše od 18 let.

Cene se lahko spremenijo in veljajo v času oddanega naročila.