Za pomoč pri nakupu nas pokličite na 069/607-268

Selected:

Lubrikant stimulans - Pjur Superhero (30ml)

12.90

Lubrikant stimulans - Pjur Superhero (30ml)

Lubrikant stimulans Pjur Superhero je vrhunsko mazivo na vodni osnovi, zasnovano posebej za moške iz izvlečkov Ginkgo Biloba, ki povečujejo učinkovitost z tršo erekcijo spolnega uda. Lubrikant stimulans Pjur Superhero se izredno hitro vpija v kožo, posledično izboljša pretok krvi in s tem nemudoma dosežemo takojšnji učinek erekcije.

2-3 dni

12.90

Količinski POPUSTI

2 kom 5%

3 ali 4 kom 10%

5 kom ali več 15%

Na zalogi

Lubrikant stimulans Pjur Superhero je vrhunsko mazivo na vodni osnovi, zasnovano posebej za moške. Erotični stimulans vsebuje izvlečke Ginkgo Biloba, ki povečuje učinkovitost in se hitro vpije v kožo uda. Ginkgo se že stoletja uporablja v kitajski medicini in drugih področjih, cenjen pa je zaradi načina kako učinkovito izboljša pretok krvi. Sestavina maziva Pjur superhero deluje energično, krepi in poživlja. Varna uporaba z lateks kondomi.

SESTAVINE:
Glicerin, voda, hidroksipropil guar Hydroxypropyltrimonium Clhoride, Hydroxyethilcellulose, Ginkgo biloba (listne) izvleček, benzil alkohol, benzojska kislina, sorbinska kislina, propilen glikol, Fenoksietanol, metilparaben, etilparabena, propilparabena, butilparabena, CI 19140 (Acid Yellow 23) CI42090 (kislina Modra Nº9).

PRIPOROČENA UPORABA:
– Nanesite stimulans kolikor ga želite na spolni ud.
– Ta izdelek ni kontracepcijsko sredstvo.

POREKLO: Nemčija

Zapri Menu
×
×

Košarica